Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

kakkuja ja kakkuja

Makeaa on ollut elämä viime aikoina ja sen huomaa kun käy puntarissa... On ollu monenlaista aihetta kakkuun, tosin onko sellasta aihetta jota ei voisi juhlistaa kakulla? Nyt tuntuu kuitenkin että alkaa makeat tökkimään pahemman kerran, tänään söin niiiiiiin valtavasti niiiiiiiiin hyvää Key lime-kakkua. Oli oikeesti ihan sairaan hyvää! Ystävä teki sen mulle, mulla on synttärit tiistaina ja hänellä on niin paljon menoa että juhlistettiin tänään yhdessä. Sain aivan ihanan lahjankin, rasian jossa oli tyllia. Täytyy tässä ottaa joku ilta ja rauhassa sokerikreemillä testailla minkälaista jälkeä milläkin tulee.

Eilen olin "iltalomalla" ystävän luona. Heillä on oriasema (mountain talli) ja vietettiin siitoskauden avajaisia ja juhlittiin myös ori Amour Amin killerin eliitin voittoa. Kyllä tällä annoksella ystäviä jaksaa taas jonkun aikaa normaalia arkea ahertaa! Ystävät on mulle oikeesti henkireikä, ilman en pärjää.
 Josta muuten tulikin mieleen että oli meininki tuon kakuntekijä-ystävän kanssa lähteä keskiviikkona täytekakkukoristeiden valmistuskurssille. Toivotaan että sieltä saa hyviä vinkkejä ja oppii uutta.

Nyt menen isännän kanssa nauttimaan kanansiivistä viimeisen kerran, Luoja tietää millon niitä taas saadaan kun saarioiselta sanoivat että ennen syyskuuta on turha edes kysellä lisää. Harmittaa, nyt saa keskiviikko ja lauantai-illat pyyhkiä kokonaan pois allakasta. Samalla minäkin urheilua karttava aion seurata jääkiekon kultamatsia. =)   
tässä on mun synttärilahja, tälle tulee varmasti paljon käyttöä. Kiitos Heidi!

Lotan nimipäiväksi tein juustokakun. Alaosa on mariannecrushilla maustettua tuorejuustoa ja flora vispiä, päällä soseutettua mansikkaa

tällä kakulla juhlistettiin killerin eliitin voittajaa Amour Amia

tämä on MUN synttärikakku, Key Lime. TAIVAALLISTA HERKKUA!

1 kommentti:

  1. Ihanan näkösiä (ja varmasti myös makusia) kakkuja ja waude noita tyllia, määki tahon!

    VastaaPoista