Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

helteiden jälkeen on helpompi olla

Viime päivät on ollu tosi tuskaisia, aivan liian kuumaa minulle. Meillä oli vielä heinätyötkin kuumimpaan aikaan. Yhtään ei käynyt kateeksi heinäväkeä pellolla,hiki virtasi ja juomia meni litratolkulla: vettä, kotikaljaa ja "voimajuomaa" (omenamehua ja wichyä)  minulle jäi sillä aikaa lastenhoito, ruuanlaitto ja muut hommat. Onneksi, sisällä oli vähän helpompaa olla kun kattotuulettaja sai ilman edes vähäsen kiertämään.

Juhannuskin sitten oli ja meni, kauhee siivoominen ja laittaminen ja nyt jälkeenpäin saa ainakin keittiön siivota taas perusteellisesti. Kaapinovet on ainakin täynnä mustia sormenjälkiä ja punaviinin roiskeita. Kiireessä kokkaaja laitto tavarat minne sattuu ja ne pitäs kaikki palautella paikalleen.
Muuten juhannus oli tosi mukava, talo täynnä lomalaisia. Mää tykkään kun on väkeä ympärillä. Tosin raskasta se sellanenki on, tänään nukuin päiväunet pitkästä aikaa ja nyt alkaa tuntumaan taas että olis tarmoa suunnitella ja tehdäkin jotain. Huomenna menen ainakin isälle siivoamaan ja pyykkäämään.

heinämies kuorman päällä

kuormantekoa 

heinätöiden ja lomalaisten lähdön jälkeinen lepotauko

juhannuskakku

tämä kakku meni heppatytölle

2 kommenttia:

  1. Suloinen päiväuneksija ja oi mikä mansikkakakku!!! maistuis varmaan mullekki..
    Piialla on kohta synttärit, joudatko/jaksatko/haluatko leipoa kakun?
    Kyselen ensin, haluaako se pitää juhlia. Soittelen!

    VastaaPoista