Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

monenlaista

perhe metsässä
Syksyn merkit ilmassa, marjat kypsyy jo. Sunnuntaina käytiin poimimassa ekat mustikat ja vadelmat. Viinimarjat alkaa lupaavasti punertumaan. Sais vain jostain paremman selän, että vois ilman kipuja kerätä mustikoita enemmänkin. Tänä vuonna kyllä kerään marjat itse, on sen verran huonoja kokemuksia ostetuista...siskot ainakin ymmärtää miksi. Vadelmiakin kerään, vaikka ite en niistä välitä ollenkaan, ekan satsin, pienen kylläkin tein hilloksi. Ihan vaan ekan kerran piti hilloamista kokeilla. =)
sopiva tarrakin löytyi purkin kanteen =)
Tässä kuussa oli mummun synttäritkin ja tottakai kakkua syötiin.
mummun kakku
Tänään oma kasvattini Revillari sai ensimmäisen kerran ratsastajan selkäänsä. Isäntä oli rohkea. Pakko hehkuttaa täälläkin!!! Kyllä siitä vielä joskus tulee mun oma puskaratsuni, siitosuran ohella.

hummani hei!!!
Lauri totesi eilen, että hänestä on nyt tullut Lotan kaveri =) Ja sen kyllä äiti huomasi, koko päivän leikkivät kahdestaan ilman ainoatakaan tappelua, ihanaa seurattavaa <3
temppuilua kahdestaan

yhdessä keinuen

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Ja ymmärrän marjafiilikset, ite oon ennemmin vaikka ilman kuin ostan kyseiseltä myyjältä.. Miten onnistu vattuhillo, tuliko sopivan kiinteää? Aivan ylisöpö tuo etiketti sun hillopurnukassa! :)

    VastaaPoista
  2. kyllä siitä ihan hilloa tuli kun oli jäähtynyt kunnolla. Ja vielä ihan hyvää kivinensäkin. Noita etikettejä on tullut joskus lehtitarjouksien mukana, ne mää otan aina talteen. Käteviä osoitetarroja ym.

    VastaaPoista