Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

maanantai 15. elokuuta 2011

lomalla

Kyllä teki loma hyvää, vaikka todettiin jälleen että loma oli liian lyhyt. Oltiin tuolla itärajan tuntumassa, Joutsenossa sukuloimassa ja käytiin saimaan kanavalla risteilyllä. Noin muuten loma oli rentoa ja mukavaa yhdessä oloa mukavien ihmisten kanssa.
Jotenkin vaan lomafiilikset jäi päälle, kun ei enää meinaa millään innostua aloittamaan mitään. Pitäs ja pitäs, jälleen kerran. Ei vaan ole oikein ollut mitään erikoisempaa että olis tarvinnut kakkuillakaan. Koristeita pitäs kyllä muutamalle tehdä, mut niitä vasta iltasin touhuan kun lapset jo nukkuu ja saa oman rauhan. Tahtoo nuo koristemassat mennä aina parempiin suihin kun päivällä jotain tekee...
Viime viikonlopun istuin kasvattajakurssilla kaustisella (koiran) ja jäi kyllä huonot fiilikset. Ensinnäkin kurssin vetäjä oli ihan ulkona asioista, eikä edes pysynyt aiheessa vaan eksyi koko ajan tarinoimaan jotain kumminkaiman siskontytön edesmenneestä koirasta...ja lopulta tenttikin oli vaikea. Se nyt on tottakai oma syy jos ei kerran osaa, mutta kysymykset oli sellaisia mitä koko kurssilla ei edes käsitelty, eikä niistä ollut mitään saamassamme materiaalissa. Tämä olis tarvinut tieten sitä itseopiskelua enemmän. Syytän kyllä itseäni, mutta syytän kyllä kurssivetäjääkin. Kaikki se aika mikä siellä istuttiin kuuntelemassa tarinointia olisi voitu käyttää tehokkaammin...Eikä ole mitään tietoa sainko lopputenttiä läpikään...tulokset saadaan kuulema kuukauden sisällä....harmituksen harmitus!!!

Lauri ratsastaa serkkutytön ponilla
Lottakin pääsi ratsastamaan
tuulitukka laivalla
takaportti sulkeutuu ja kanavassa vesi laskee
ai joo, kuninkuusraveja katottiin ja juhlittiin tällä kakulla
lomalla söivät rapuja, ite en ilenny...
maisemaa laivalta kuvattuna. Saimaan rannalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti