Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

tiistai 1. maaliskuuta 2011

rakkautta

Tänään vietetään meidän 4 vuotishääpäivää. Ilman kakkuja tai muutakaan. Itse asiassa meinasin unohtaakin koko asian, mutta merkitsin allakkaan jotain ja sieltä se hypähti vastaan. Merkintä: 4 vuotta naimisissa. Oikeesti, 4 vuotta, tuntuu että siitä on jo paljon kauemmin ja toisaalta, ei kai siitä noin kauaa ole! Olin silloin viimeisilläni raskaana ja mentiin salaa naimisiin kokkolan maistraatissa. Todistajakin olis sieltä joku työntekijä, ettei varmasti tieto leviä. Ainoa joka tiesi oli parturi-Sussu, joka teki mulle hääkampauksen. Se olikin ainoa "ylellinen" asia meidän häissä. Minun kampaus  =)  Toiseksi ylellisintä taisi olla ne huoltoaseman munkkikahvit   =)
Kaikille kerrottiin naimisiin menosta vasta Lauri-pojan syntymän jälkeen. Molemmat ollaan aikasemmin oltu tahoillamme naimisissa, eikä sitte enää viitsitty järjestää oikeita juhlia. Tai sitten oli joku pelko, että jos sama toistuu uudestaan. Ensin juhlitaan ja sitten erotaan.  Parempi siis matalalla profiililla, vaikka sitten molemmat.
Pakko sanoa, että edelleen rakastan, aivan kuin silloin alussa. Tottakai suhde muuttuu ajan myötä, mutta meidän rakkaus on vahvistunut sen mukana. <3

Rakkauspakkauksien kanssa on askarreltu parina päivänä, ja sain valmiiksi liitutaulun lastenhuoneen seinälle. Itse asiassa se on tehty peittämään Lotan "tuunatut" tapetit. Samaa tapettia ei enää löytynyt ja seinä on aika karun näköinen. Nyt se on piilotettu, ovelasti! Taikataikinasta leivottiin "leluja" ja maalattiin niitä. Minä tein samasta taikinasta sydämiä, joista joskus tulee jotain. Sen näkee sitten.

Nyt menen elämäni rakkauden kanssa iltapalalle, siipeilemään tottakai!
Elämä on oikeasti ihanaa, kun sen saa viettää rakastamiensa ihmisten kanssa<3
testataan liitutaulua

leipurit

neiti leipuri

herra leipuri

maalataan teoksia

lottakin osaa tarkasti

näin hienoja!

tässä se on! Liitutaulu ja oli muuten tosi mukava tehdä tätä!

1 kommentti:

  1. Liitutaulusta tuli kyllä upea! Minullakin ollut tarkoituksena maalata semmoinen tyttöjen huoneeseen.. Niin ja hyvää hääpäivää teille!!!

    VastaaPoista