Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

lauantai 12. maaliskuuta 2011

käyn minä joskus ihmisten ilmoillakin =)

Niinkuin tällä viikolla jo kahdesti! Ensin kävin naistenpäivänvierailulla isolla siskolla täällä Lestillä. Koko ilta meni ja hauskaa oli! Ja toisen kerran kävin toisella isolla siskolla, vaatekutsuilla kylläkin, mutta kävin kuitenkin.
Vaikka pitäs kyllä vierailla sukulaisilla kai useamminkin...Miten se aina vaan jää, sitten vasta jos on jotain juhlistettavaa, niin tulee lähdettyä. Vaikka pitäs käydä muutenkin, siskot on mulle tärkeitä. Vaikka olenkin ehkä jotenkin "porukasta poikkeava", eikä kaikki jutut ole yhteisiä, eikä ole samat kiinnostusten kohteet. Täältä syrjästä on aina se lähtemisen vaiva ja näillä polttoaineenhinnoilla ei tosiaan tee mieli turhaan ajella. Pitäs, mutta tällä hetkellä ei ole varaa sellaiseen. Onneksi on facebook, iltasin sieltä löytää ainakin kaksi sisarusta =) Ja oikeesti, se on vain hyvä juttu.
tämmöisiä sain, kun kävin " Kalle-siskolla". KIITOS, OIKEASTI TOSI PALJON!
Saanan synttärikakku
Tänään tein yhden tilauskakunkin, mua aina niin jännittää mitä "tilaaja" tykkää kakustansa. Viime yönäkin heräsin pariin otteeseen ja mietin mitä pieni neiti kakustaan sanoo. Sitä aina ajattelee tekevänsä jotain hienoa ja hienompaa kuin edellisellä kerralla, mut tuppaa kuitenkin aina tulemaan hätäsesti tehtyjä. Ku ei ite malta. Mut, jos se kokemus ainakin karttuisi.  =)

1 kommentti:

  1. Siis aivan mahtava kakku!!!! Noi pursotuksetkin aivan mahtavia. Osaisimpa kans..
    Tuo samainen kirja löytyy mun yöpöydältä.. :)

    VastaaPoista