Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Kortteja Oulun yliopistollisen sairaalan keskosvauvoille

Siinä teema tälle päivälle.
vaaleanpunaista pitsinnypläystä ja nappikauppaa  blogissa on aivan ihana haaste.  Kopioin omin lupineni hänen tekstistään osan tänne, jotta näette mitä tarkoitan.

"Tavallisen arpajaisen sijaan haastan nyt kaikki keräämään kortteja Oulun yliopistollisen sairaalan keskosvauvoille. Osastolla osa vauvoista on muutaman päivän mutta osa jopa useita kuukausia. Sairaalan henkilökunta askartelee itse kortteja ja he antavat niitä kun pienet keskosvauvat  viettävät esim kilojuhlia, mutta tällä säästämme heidän aikaansa tärkeämpään työhön eli vauvojen hoitoon.
 Ihana Heinikan Heini lupasi pienen yllätyksen ja minä itse laitan toisen yllätyksen jotka arvotaan osallistujien kesken keräyksen päätyttyä. Yksikin kortti ilahduttaa saajaansa eli ihan jokainen käsintehty kortti  on lämpimästi tervetullut. Aikaa on maaliskuun loppuun asti, sitten toimitan kortit ouluun. Nyt siis yksin tai yhdessä askartelemaan. Ainut ehto on ettei korteissa ole enkeleitä eikä ristejä tai muita kuolemaan viittaavia asioita, ettemme pahoita kenenkään mieltä. Ikävä kyllä kaikki vauvat eivät selviä, hyvästä hoidosta huolimatta. 

Kortit voit lähettää osoitteeseen: 
Marika Hauhtonen/ korttikeräys
Rekiläntie 690
69100 Kannus

Ja jos haluat olla mukana arvonnassa sujauta mukaan lappu jossa on nimesi ja yhteystietosi.


Hieno ajatus, eikö totta? Tähän puran tänään tarmoni ja vapaahetkeni. Teen kortteja pienille elämästään kamppaileville vauvoille, jotka juhlivat pieniä suuria asioita.
Kovin myöhään vainitse löysin tämän haasteen, mutta kerkeän kuulema mukaan, joten juuri tänään kortit teen ja illalla laitan postiin.Nämä kortit laitoin torstaina postiin:


4 kommenttia:

 1. Multa lähti eilen postipojan matkaan kuorellinen kortteja. Nää on oikeesti aivan ihania juttuja.

  VastaaPoista
 2. Muistan itse miltä tuntui saada kortti, kun Milla täytti yhden kuukauden. Nämä kortit menevät kyllä niiiin hyvään tarkoitukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kiva iteki tehdä haaste johonkin vastaavaan, onko kellään mitään tietoa missä tarvittas ja mitä tarvittas?

   Poista