Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

perjantai 16. maaliskuuta 2012

hyvä uutinen, vaiko huonoko?

Syksyllä LIVilla alkaa Ullan unelmakakku niminen ohjelma, jossa kondiittori Ulla Svensk tekee asiakkaiden toiveiden mukaisia kakkuja. Tää on niiiiiiiin mun juttu! Ja pahinta koko jutussa on se, ettei meillä näy tuo kanava!!!!Mua niiiiiiiiiin raivostuttaa!!!! Mulla on Ullan kaksi kirjaa ja voin kertoa että niitä on lukemalla luettu aika monta kertaa ja silti aina löytyy jotain uutta kivaa kokeiltavaa.
Tässä linkki ohjelman tietoihin: ullan unelmakakku
tuonne on muuten ilmoittautuminen menossa edelleen,jos haluaa Ullan loihtiman kakun juhliinsa.
Huokaus, niin olisin halunnu seurata tuota sarjaa....Toki joku jolla liv näkyy, vois ottaa nuo boksille ihan mua varten?

Hyvä  uutinen, on se, että kinuskikissalta tulee ensimmäinen leivontakirja, joka mun on ihan pakko saada! Kinuskikissan sivuilta juurikin alkoi minun leipomiskokeilut. Siellä on niin hyvin annetut kuvalliset ohjeet, vaihe vaiheelta. Jopa ihan kakkupohjan tekemisestä ja juuri tuolla ohjeella teen AINA pohjat, eikä muuten montakaan ole sen koommin pilalle mennyt.  (kröhöm....ei oo kauaa ku tuli kraaterikakku)


4 kommenttia:

 1. Muta nythän Liv on alkanut näkymään laajemmin... pitää vaan hakea uudestaan. Meilläkään ei ennen näkynyt, mutta nyt näkyy!

  VastaaPoista
 2. make yritti jo hakea, mut ei löytynyt.

  VastaaPoista
 3. Ja jos ei ala näkyy niin kannattaa kattoo jospa ne ohjelmat näkyis netissä. =)

  VastaaPoista
 4. Minea, miks toi ei käynyt itellä edes mielessä, kiitos! Meille tulee lähetys pihtiputaalta tai vaihtoehtona haapavesi, kummankaan valikoimaan ei liv kuulu

  VastaaPoista