Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

torstai 1. syyskuuta 2011

keksikää jotain tekemistä mulle!

Tylsää, eikä osaa alottaa mitään. Oon suunnitellu kyllä montakin juttua, mut alottaminen ei ole onnistunut. Mää haluan tehdä ainakin valoryijyn ja valopalloja. Haaveilen että saisin jotakin aikaseksi ostamistani huovutuslangoista, mut mitä?
Pitäs varmaan alkaa taas selailemaan noita blogeja tarkemmin. Mutta kun niissä kaikissa virkataan tai neulotaan jotain ja kumpikaan ei minulta luonnistu...
Olishan tuolla pihalla vielä ne lupaamani esteet vähän vaiheessa, mutta sateella ei sekään innostais. Eikä niissä toistaseksi ole muuta kuin vähän maalattavaa, puominkannattimet isäntä tekee kunhan kerkiää.
Haluaisin kovasti kaikenmaailman kursseille, mutta ei onnistu.Kansalaisopistolla oli mielenkiintoisia kursseja montakin...Mutta meillä tulee autolla ajoja muutenkin liikaa, etten viitsi sitten enää "turhia" ajella.
Joten, nyt jokainen antamaan hyviä vinkkejä mitä sitä täällä syrjässä vois touhuta. Niin ja vinkkejä myös jouluaskarteluistakin nyt jo. Mitä kaikkea luonnosta vois kerätä talteen askarteluihin? Kauraa hain pellosta jo ison saavillisen ja sammalta käyn keräämässä jahka tulis kuivempi hetki. Mitäs muuta?
Ja suunnitteilla on tilaus Ullanunelmallekin, pääsen sitten koristeita tekemään oikein kunnolla.Suunnitelmia on siihenkin suuntaan monenlaisia ja tilattuja koristeitakin jo useampi. Tarttee vaan tosiaan noita aineita tilata. Joten, suunnistanpa seuraavaksi nettiostoksille! Lisään vielä muutaman kuvan tältä viikolta.

Hali

koiranpentu


suuri hetki Laurille, mönkijässä moottori paikallaan ja vielä käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti