Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

torstai 17. helmikuuta 2011

synttäreitä

Lotta täyttää kohta 2 vuotta, pitäs miettiä mitä tarjoilis vieraille. Miljoona vaihtoehtoa, tosin suurin osa tuttuja ja turvallisia ohjeita. Aina olis kiva kokeilla jotain uuttakin. Mutta pitäs kokeilla tehdä ensin kokeeksi, ettei tule ikäviä yllätyksiä h-hetkellä. Makeita leivonnaisia on monenlaisia pohtinu, mut miksi mitään suolaista hyvää ei tule mieleen? Jotain prinsessamaista. Prinsessakutsut kun on, Lotta on nyt niiiiiiiiiiin prinsessa. Äskenkin nukkumaan mennessä sanoi, että "nyt prinsessa nukkuu ja kasvaa sitten isoksi prinsessaksi."
Lotan prinsessapöytäkin kaipaa vielä vähän kuvia ja uudet vetimet, sitten se on valmis. Täytyy vaan ostaa leikkimeikkejä tms tyttöjen tavaroita kaappeihin täytteeksi. Vai onkohan tuo nyt niin, että äiti tekee tyttärestään prinsessaa ihan omasta leikkimisen tahdosta...Montakohan kertaa oon kirjottanu prinsesssa tähän tekstiin? Hankala sana, aina meinaa tulla prisnsessa.

Toukokuussa onkin sitten Laurin 4v synttärin, se miettii ja miettii kakkuansa, ensin halusi autoratakakun, traktorikakun, kissakakun, hevoskakun, koirakakun ja nyt miettiminen jatkuu. Ja mullakin on toukokuussa synttärit, enkä vieläkään ole päättänyt minkälaisen kakun haluan =) Haluan.........sellasen jonka on tehny joku muu, mun makuset kakut alkaa olemaan jo liian tuttuja. Tai sitten pitäs keksiä jotain uutta täytettä jo väliin, sen ainaisen mansikan, suklaan tai sitruksen tilalle. Haluaisin jotain muuta kuin täytekakun, jotain....jotain....en tiedä. Eikä vielä taida olla kiirekkään tietää. =)

1 kommentti:

  1. Mulla olis ehdotus! Naapurin Kaija oli tehny Ronjan synttäreiks ihan perinteisen mansikkakermakakun, ja ai että oli hyvää, ja tuntu erikoisuudelta. Kukaan ei enää tee perinteistä kermakakkua!
    Tuulihatut on oivallisia.Ne on helppo tehdä, ja niistä saa sekä suolasta että makiaa. Nami!

    VastaaPoista