Elämää syrjässä

Elämää syrjässä

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Jotain todella pientä

Kaksi viikkoa sitten meidän kissa synnytti 5 pentua. Kaksi mustavalkoista narttua, yksi harmaa narttu ja kaksi harmaata urosta.
Kissaemo oli sitä mieltä, että paras olisi synnyttää minun peiton alle, minun jalkojen väliin...Muutaman kerran sain emoa nostaa pentulaatikkoon ennenkuin se antoi periksi. Tai ei se antanut sittenkään, synnytti kaksi ensimmäistä sänkyni viereen lattialle ja vasta kun nostin pennut laatikkoon, se seurasi perässä.
 Näitä pentuja ainakin hoidetaan kunnolla, lapset vuorotellen laulaa pennuille, välillä luetaan iltasatua, huovutetaan leluja ja tottakai sylissähän ne on liki koko ajan.
Lotta sai sitten luvan pitää yhden pennun ja nimesi sen Serafiinaksi, koska neidin yhdessä barbi-filmissä on prinsessa jonka kissa on nimeltään Serafiina.  =)
Alkuviikosta kaikilla pennuilla oli jo silmät auki ja kovasti jo yritetään ryömiä ja kävelläkin, piti oikein jo vaihtaa isompi pentulaatikko.
Joulukuussa 4 näistä on sitten valmiita uusiin koteihin, varmuudella vain kahdelle on vasta koti. Eli varauksia otetaan vastaan!  Emo lähteekin sitten pikimmiten leikattavaksi, lisää näitä ei meille haluta juuri nyt.

Lotta laulaa vauvoille

iltasadun aika

tärkeintä on hyvä ruoka!

1 kommentti: