Sain tehtäväkseni leipoa ison kakun. Vuoka oli 30 senttinen ja tarvikkeet tukkupakkauksia. Näin kotikokille siis paineita... Nooh, teinpä sitten 9 munan taikinan, vatkasin, vatkasin ja vatkasin että sokerimunavaahto oli oikeesti kovaa. Taikina vuokaan ja uuniin, sitte istuin nenä uunissa jännityksellä seuraten, kuinka kakun käy...
|
30 minuuttia uunissa ollut pohja, lupaavasti olis kohonnut... |
|
ja paiston loppuvaiheesta kuva... |
|
vielä näyttää hyvältä... |
|
kumottu kakku ja sitten odottelin tuleeko kraateri-ilmiö. Joskus nimittäin tässä vaiheessa mun kakut tuppaa painumaan keskeltä lommolle... |
|
vaan tämäpä oli kiitollinen kakku ja pysyi kuosissaan. Enää jännitän pysyykö aamuun asti hyvänä, ettei tuon mansikan takia vety tms... |
WAU!! mä niin tiesin että tässäKIN käy hyvin..toisin se on mun leipomiset, AINA kraateria..sä voisit perustaa oman kakkupuodin, möisit pelkkiä pohjiaKIN!!
VastaaPoista:)
Oi että on kaunis ja herkullisen näköinen kakku:)
VastaaPoista